Klematis

IMG_2074

 

 

 

 

 

 

 

Lige nu er der blomstrende Klematis alle vegne. Og jeg er altså bare helt vild med den blomst. Hvorfor ved jeg ikke. Den er jo ikke så detaljeret som rosen, og den har ikke samme duft som syrenen – to af mine favoritter.

IMG_2077

 

 

 

 

 

 

 

Måske er det fordi den er så enkel… Det ligner næsten en blomst som en fireårig pige ville tegne den. Fire blade og en rund midte. Enkelhed er jo smukt. Spørg bare Miro og andre kunstnere som hel deres liv, arbejdede hen i mod det enkle udtryk.

Men der er også noget med farverne på Klematis. De er meget forskellige og ofte meget intense. Jeg kan nok bedst lide den sidste slags, men der er nu også noget over de helt sart lyserøde.

IMG_2080

 

 

 

 

 

 

Her får du en kavalkade af billeder af de Klematis der har krydset min vej, den sidste uges tid.

IMG_2075 (1)

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2081

 

 

 

 

 

 

IMG_2073 (1)