En blomstrende gave #2

 

IMG_2207

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er altså helt vild med kunst – også blomsterkunst. Og her tænker jeg ikke på smukke malerier af blomster, men på kunstværker lavet af blomster. Det er ikke tit jeg støder på det – nok fordi kunstværkerne tager mange timer at fremstille og holdbarheden er så kort.

IMG_2214

 

 

 

 

 

 

 

Men i sidste uge så jeg et par stykker, da jeg var til blomstermesse hos Haveselskabet.

IMG_2213

 

 

 

 

 

 

 

Det var Anette von Einem der stod bag værkerne. Hun er en international anerkendt blomsterkunstner, som efter min mening rykker Danmark op i en liga, hvor vi ellers ikke har været med før. Du skal unde dig selv at klikke ind på hendes hjemmeside for at se de meget smukke billeder, der får fotografi og blomsterkunst til at gå op i en højere enhed.

IMG_2210

 

 

 

 

 

 

 

Den hængende have har fået en ny betydning med disse hængekøje-planter. En rigtig sjov ide som er til at kopiere selv. Det vil også være effektfuldt som dekoration, hvis sommerfesten skal holdes i haven.

Dette værk kalder Anette von Einem for “Rammehaven”. Min absolutte favorit!

IMG_2209

 

 

 

 

Her får du lidt flere indtryk fra dagen.

IMG_2212

IMG_2116

 

 

 

 

 

 

IMG_2208

 

 

 

 

 

 

 

 

Og til sidst skal du lige se den mest bedårende skulptur jeg har set længe.  Den er lavet af: Jytte Høeg og er bare så fantastisk. Hvis mit kunstbudget var et andet, ville sådan en skæppeblads-kvinde komme hjem og stå hos mig.

IMG_2215