Blomsterpladsen

IMG_1208

 

 

 

 

 

 

 

Sidste weekend bød på en en-dagstur til Malmø. Godt nok i regnvejr, men det kunne ikke ødelægge en dejlig dag.

Vi startede turen i et center lidt uden for byen. Og der var noget som jeg ÆRGER mig over, at jeg glemte at fotografere: En kæmpe væg  og flere søjler, plantet til med bla. Guldranke, som jeg skrev om for nylig, hvor de i en artikel blev rost for deres evne til at rense luften. Jeg kender ikke tankerne bage designet af Emporia som centeret hedder. Men jeg er sikker på, at der en idé bag det grønne, dekorative indslag – genialt!

IMG_1220

IMG_1221

 

 

 

 

 

 

 

Men da vi kom ind til Malmøs gamle bydel, fik jeg mit kamera frem, og fik taget disse billeder af den overdådige og meget smukke udsmykning af “Gustav Adolfs Torg”. Det giver bare et fantastisk godt indtryk af en by, når der er gjort så meget ud af pynten.

Godt gået Malmø!

IMG_1218

IMG_1219