Microgrønt fra Havefolket

havefolket_terrasse

Der er en vis sandsynlighed for at du allerede kender til bloggen “Havefolket”, men jeg vil alligevel henlede opmærksomheden på deres fine magasin, og specifikt på en artikel som blev bragt i sidste uge. Den handlede om at så “microgrønt” i sin vindueskarm, og jeg læste den med stor interesse. I min iver efter forår og mulighed for at så altankasserne til, er det lige noget jeg kan bruge. Og så syntes jeg for øvrigt ideen med muffin-formen er rigtig smart – og som en bonus pynter den også.

Det eneste lille “men” er, at jeg ikke har en masse frø liggende, men jeg må i gemmerne for at se om der skulle ligge nogle fra sidste år.

Har du også kløen i fingerne efter at se noget spire og gro, kan du klikke dig forbi “Havefolkets” hjemmeside, og blive inspireret.

PS: Jeg håber på lidt bedre held end jeg havde med min “Timian-børnehave”. Min spidskompetence er vist ikke her – men det hjælper vel at øve sig :-)

IMG_9778