Bittesmå forårsbebudere

 

IMG_9839

Nu pippler de op af jorden, alle de små vintergækker og erantis. Det er så skønt et syn, og det er så dejligt at tage nogle af de små forårsbebuder  med inden døre.

IMG_9836

Der er bare det – at de er så små at de nemt drukner, selv i de mindste vaser. Og ofte er det kun nogle få der er kommet med hjem i lommen fra gåturen.

Jeg har fundet et par måder at arrangere de små skønheder på, så de får lidt grøn baggrund og virkelig kommer til deres ret.

Den første får du her, og det er nogle erantis som er landet på en lille blød pude af mos, i en lille glasklokke. Jeg ved ikke præcis hvad den lille mini osteklokke har været brugt til, men jeg har en mistanke om at den er beregnet til peberrod.

IMG_9837

Men her har den fundet en ny funktion, og den høje kant gør, at den er perfekt til blomster.

Der er vand og mos i bunden, og så er de små blomster blot stukket ned igennem mosset. Hvis låget skal stå ved siden af, bliver resultatet bedst, hvis der er forskellige højder i arrangementet.

IMG_9838

Men som alternativ kan alle blomster kortes helt af, så de holder sig under glassets kant, og så kan de små gule sole stå under glas.

IMG_9840