Invitér naturen indenfor til jul

bech_november 01, 2014_filosofvænget-4

 

Som jeg skrev forleden vil der her i november komme små dryp af jul. Det først dryp er denne  adventsdekoration i naturmaterialer:

Jeg kan rigtig godt lide kontrasten mellem det massive træ og det lette mos, i adventskransen her, hvor naturen bliver inviteret helt ind i stuen.  Det vigtigste redskab er en limpistol og arbejdet  tager lidt tid, men det er mest fordi du skal vente på at limen tørrer.

bech_november 01, 2014_filosofvænget-10

Det er bare at lægge materialerne (halmkrans, træ,mos) frem på bordet, tænde limpistolen og gå igang.bech_november 01, 2014_filosofvænget-14

 

Når kransen er limet sammen, finder du et passende underlag. Det kan være et fad eller en bakke, men her har jeg brugt et stykke brunt papir.

collage krans natur

Bind et par ranker af lav, og placer dem på lysestage og krans. Hvis du har noget naturpynt (her er det barkblade) kan du ligge det på og omkring dekorationen.

bech_november 01, 2014_filosofvænget-11

Kransen er kun udstyret med ét lys i denne udgave, men du kan jo sagtens sætte fire lysestager omkring, hvis det er et ønske. Det er også en mulighed at forsyne fire lys med tal 1-2-3-4 og så sætte ét lys i stagen ad gangen.