En – næsten – vild buket

bech_september 04, 2014_filosofvænget-16

Jeg har været meget inspireret af den nye trend med grøftekants-buketter, og efter en tur rundt i Nordvests vilde natur, havde jeg materialer nok til en altanbuket.

bech_september 04, 2014_filosofvænget-34

 

Jeg kan mærke at min “børnelærdom” ligger dybt forankret i mig; reglerne for hvilke og hvor mange forskellige materialer man bruger til en buket.  (I dette tilfælde er børnelærdommen: Max. tre forskellige materialer i en buket – 3,5 eller 7 stk. af hvert materiale.)

bech_september 04, 2014_filosofvænget-21

Det gør næsten ondt at gå i mod reglerne :-) og selv om jeg syntes det blev en fin buket er den nok netop lidt for fin til at kunne kaldes en vild buket.

bech_september 04, 2014_filosofvænget-27

Og hvorfor den står på altanen? Jo, al den natur sådan en buket bringer med sig, bliver nemt lidt for meget. Især den natur der kravler. Det kan være et tip at spraye blomsterne med en blanding af vand og sprit – men nu hvor jeg kan nyde buketten fra stuen af – ja, så står den fint på altanen.

 

 

En tanke om "En – næsten – vild buket"

Der er lukket for kommentarer.